Machine learning system קורס ניתן לעשות במכללת ריל טיים, והוא מוכוון לאנשי מקצוע בתחום ההייטק, שרוצים להתקדם אל הדור הבא של התוכנה.
עולם המאשין לרנינג - AI, תופס תאוצה בשנים האחרונות וכובש את כל הזירות של פיתוחי התוכנה. היכולת לפתח אלגוריתמים שיעבדו עבורנו וינצלו עד תום את המידע הפוטנציאלי הקיים בין אינספור הנתונים אליהן חשופות התוכנות שלנו, היא דבר שאין שני לה.
החל מפיננסים, דרך רשתות חברתיות ועד לתוכנות העוסקות במידע רפואי - ה - Machine learning הולך ונכנס לכל תוכנה.
מכללת RTG מציעה את אחד מן המסלולים המתקדמים ביותר בארץ בתחום, והוא מתבצע במתכונת אינטנסיבית ומעמיקה של 525 שעות אקדמיות.
קורס Machine learning במכללת RTG הוא מסלול מלא הכולל בתוכו גם את למידתן של מערכות חשובות נוספות כגון לינוקס ושפת הקוד פייתון. לינוקס הינה מערכת הפעלה בקוד פתוח, ופייתון היא שפת קוד בה מתכנתים תוכנות Machine learning רבות.
מלבדן, נלמדות גם שפות פשוטות יותר כגון SQL, אך גם תהליכים מורכבים ומתקדמים יותר הנוגעים ל - Machine learning וליישומן של כל הפונקציות הבסיסיות יותר בזירה זו. במהלך הלימודים, הסטודנטים מגבשים תיק עבודות ולומדים תוך תרגולות רבות ובחנים מאתגרים.
עם סיומם, הסטודנטים ניגשים אל סדרת ראיונות עבודה אותה מחברת חטיבת ההשמה של קבוצת RTG, ואליה התכוננו מראש עם סדנת הכנה לראיונות עבודה.
RTG הינה מכללה למקצועות התוכנה וניתן למצוא בה מסלולים רבים. מלבד מסלול המאשין לרנינג, ישנם גם מסלול הסייבר ואבטחת המידע, מסלול QA ואוטומציה, מסלול דבאופס ועוד. במהלך המסלולים למדים הסטודנטים מן המרצים הנחשבים ביותר במחוזות התוכנה, זוכים לשעות פרטניות, חוברות לימוד, סרטוני הדרכה לתרגול מהבית ומעטפת סטודנטיאלית שלמה.
נשמח לייעץ, ללוות ולענות על כל השאלות