ישנן דרכים רבות ללמוד את שפת הקוד פייתון בימינו. בשנים האחרונות עלתה הפופולריות של פייתון בעקבות השימושים הרבים שנעשים בה - החל מפיתוח תוכנות AI (מאשין לרנינג), דרך מערכות משובצות מחשב, ועד לפיתוחם של אתרי ווב.
מתכנתים רבים מבינים שכדי להיות רלוונטיים, הם חייבים להתמקצע בפייתון, ופונים ללימודי השלמה להרחבת הידע. מתכנתים צעירים רבים מתחילים את דרכם בלמידת פייתון ודרכה נכנסים אל העולם. לכן, ישנם מוסדות רבים המציעים היום קורס python אונליין או פרונטלי, במתכונות כיתתיות או בשיעורים פרטיים. שפת פייתון היא שפה שהולכת ומשתכללת עם השנים, ובטרם בוחרים באיזה מוסד ללמוד, כדאי להבין את הסילבוס ואת רמת הרלוונטיות שלו.
ישנן לא מעט פלטפורמות אינטרנטיות מצוינות ללמידה מרחוק. במיוחד לאחר שנת 2020, מוסדות לימוד רבים למדו כיצד להנגיש את החומר בצורה ווירטואלית כך שיהיה יעיל ונוח ללמידה. מנגד, אחת הבעיות בהן נתקלים בתי ספר רבים, היא היכולת לעדכן קורסים ולהפוך אותם לרלוונטיים.
מדובר בצילומם של סרטונים מחדש, ועריכתם של הקורסים שוב ושוב. לעומתם, קורסים פרונטליים כגון לימוד פייתון של מכללת ריל טיים, הינם קורסים שמתעדכנים בזמן אמת במקביל לחידושים הטכנולוגיים האחרונים ולדרישות התעסוקה בשוק. כך, משתנים קורסים ספציפיים כמו פייתון או ג'אווה, וגם מסלולים מלאים (כמו קורסי בודקי תוכנה לדוגמה, בהתאם לעיסוקיהם של בודקי התוכנה בחברות ההייטק בהווה).
בית התוכנה RTG היא חברה יזמית לפיתוחים טכנולוגיים במקביל למוסד להכשרת אנשי תוכנה. על כן, הקורסים נבנים ומשתנים כחלק מחממת ההייטק הישראלית. בסיומם של מסלולי ההכשרה, הסטאז' נעשה בחטיבת הפיתוח של הקבוצה (חברה לשיתופי פעולה, יזמויות וייעוץ טכנולוגי) ועל כן התכנים כולם מושפעים מעולם ההייטק ונבנים על פיו.
נשמח לייעץ, ללוות ולענות על כל השאלות